Ik ben Laura Cuyvers, geboortefotograaf uit Kortrijk

Ik ben Laura!

Een limburger die sinds enkele jaren in West-Vlaanderen vertoeft! Ik omschrijf mezelf graag als sociaal, meelevend & creatief.

Naast mijn bedrijf ben ik veel in de weer voor mijn kindjes Pepijn & Suza, hou ik ervan om met vrienden of familie op stap te gaan, en gaan we met ons gezin vaak op weekendjes met onze verbouwde caravan!

In 2016 richtte ik Kuif&Duif op (genoemd naar mijn ouders), mijn bedrijf startend in geboortekaarten is nu uitgegroeid tot een bedrijf in geboorte- en afscheidsfotografie, in combinatie met geboortekaarten & kinderfotografie.

Kuif&Duif is geboortefotograaf en afscheidsfotograaf

In 2020 verloor ik mijn derde kindje Abel, niet veel later stierf mijn mama aan een korte strijd tegen kanker. 

Mamie & Abel brengen me de dag van vandaag tot wat ik nu doe en wie ik nu ben. Sinds mei 2022 besloot ik in hoofdberoep te gaan en mijn droom na te jagen. 

Geboorte & afscheid zijn beiden een prachtig en intens moment, om nooit meer te vergeten.

Als visual storyteller ben ik er om dit op een liefdevolle en natuurlijke manier voor jullie vast te leggen in een prachtige reportage om altijd te koesteren.

Mamie & Abel lieten me zien hoe waardevol het leven is, hoe waardevol het is om samen te kunnen zijn en van elkaar te genieten. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat ik voor jullie een grote waarde kan zijn, leg de mooiste momenten met jouw lievelingspersonen vast!

Op zoek naar een geboortefotograaf? Neem contact met Kuif&Duif.

Ik vertel jullie verhaal op een natuurlijke manier & met zoveel liefde!