Geboortekaartjes Hasselt

Joehoe! Woon je in (de buurt van) Hasselt, ben je in blijde verwachting en op zoek naar een origineel geboortekaartje? Er komt véél voorbereiding bij kijken. Kuif&Duif is een geboren en getogen Hasselaar. Ik kan altijd in Hasselt terecht en ontwerp alvast het perfecte geboortekaartje voor jullie spruit.

Kuif&Duif ontwerpt al jaren originele geboortekaartjes op maat. Verwacht je een jongen of een meisje? Je krijgt een geboortekaartje, dat op het buikje van jouw baby is geschreven. 


Geboortekaartje door KuifenDuif voor grote zus uit Hasselt
Kuif&Duif ontwerpt geboortekaartjes voor Hasselt

Ontwerp geboortekaartje Hasselt

Hoe ontwerp ik jouw geboortekaartje? Jij bezorgt me enkele voorbeeldjes van jouw favoriete geboortekaartje of beelden. Aan de hand van jouw voorbeelden en wensen, ontwerp ik jouw originele geboortekaartje op maat


In een WhatsApp-groepje met de ouders bespreken we alle voorstellen en feedback. Wanneer je bevallen bent, stuur je me het gewicht en de lengte.

Ik zorg voor de rest. Zo krijgt iedereen uit Hasselt heel snel de geboortekaartjes in de bus

Wat kost een geboortekaartje

Prijs geboortekaartje Hasselt

Wat kost een geboortekaartje bij Kuif&Duif? De ontwerpkost komt op €175.

Daarvoor krijg je drie voorontwerpen, waarvan ik er eentje verder uitwerk (meestal volstaat dat). Dat wordt jouw origineel geboortekaartje.

Eens we digitaal tot een ontwerp zijn gekomen, maak ik voor jullie een proefdruk op 3 verschillende papiersoorten. De prijs voor het drukwerk krijg je op voorhand door en keur je goed. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je volop genieten van je kleine wondertje mét een leuk geboortekaartje

geboortekaart op maat Hasselt
geboortekaartjes laten maken Hasselt
geboortekaarten op maat Hasselt
geboortekaartje Hasselt voor meisje of dochter
geboortekaartjes uit Hasselt voor jongen of zoon
Kuif&Duif uit Kortrijk maakt geboortekaartjes op maat

Kuif&Duif I Geboortekaartjes Hasselt

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.