Geboortekaartjes Brugge

Joehoe! Woon je in (de buurt van) Brugge, ben je in blijde verwachting en op zoek naar een origineel geboortekaartje? Er komt véél voorbereiding bij kijken. Kuif&Duif woont op 30 minuutjes van Brugge en ontwerpt alvast het perfecte geboortekaartje voor jullie spruit.

Kuif&Duif ontwerpt al jaren originele geboortekaartjes op maat. Verwacht je een jongen of een meisje? Je krijgt een geboortekaartje, dat op het buikje van jouw baby is geschreven. 

Geboortekaartje door KuifenDuif voor grote zus uit Brugge
Kuif&Duif ontwerpt geboortekaartjes voor Brugge

Ontwerp geboortekaartje Brugge

Hoe ontwerp ik jouw geboortekaartje? Jij bezorgt me enkele voorbeeldjes van jouw favoriete geboortekaartje of beelden. Aan de hand van jouw voorbeelden en wensen, ontwerp ik jouw originele geboortekaartje op maat


In een WhatsApp-groepje met de ouders bespreken we alle voorstellen en feedback. Wanneer je bevallen bent, stuur je me het gewicht en de lengte.

Ik zorg voor de rest. Zo krijgt iedereen uit Brugge heel snel de geboortekaartjes in de bus

Wat kost een geboortekaartje

Prijs geboortekaartje Brugge

Wat kost een geboortekaartje bij Kuif&Duif? De ontwerpkost komt op €175.

Daarvoor krijg je drie voorontwerpen, waarvan ik er eentje verder uitwerk (meestal volstaat dat). Dat wordt jouw origineel geboortekaartje.

Eens we digitaal tot een ontwerp zijn gekomen, maak ik voor jullie een proefdruk op 3 verschillende papiersoorten. De prijs voor het drukwerk krijg je op voorhand door en keur je goed. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je volop genieten van je kleine wondertje mét een leuk geboortekaartje

geboortekaart op maat Brugge
geboortekaartjes laten maken Brugge
geboortekaarten op maat Brugge
geboortekaartje Brugge voor meisje of dochter
geboortekaartjes uit Brugge voor jongen of zoon
Kuif&Duif uit Kortrijk maakt geboortekaartjes op maat

Kuif&Duif I Geboortekaartjes Brugge

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.