Boek bij fotograaf Kuif&Duif jouw caksesmash

Cakesmash ♡

Joepie! Al 1 jaar is die kleine kapoen zo'n groot onderdeel van jullie gezin, al 1 jaar gaat al jullie liefde naar jullie kindje. 

Dat mag gevierd worden, leg deze mooie leeftijd vast op een speelse fotoshoot.

De cakesmash vindt plaats in de studio in Kortrijk, of nog liever buiten bij goed weer!

WANNEER BOEK IK BEST EEN CAKESMASH?

Het is wel belangrijk dat je kindje ook echt héél bijna 12 maanden is, of net 1 jaar is geworden. Zo heb je achteraf de mooiste herinnering, jullie kapoen, 1 jaar! Boek dus best tijdig je cakesmash, zo kunnen we ervoor zorgen dat je zeker bent van je plekje enkele weken of dagen voor de verjaardag van jullie kapoen.

WELKE KLEDIJ IS HET BEST?

Alleszins zullen de kleertjes lekker vuil worden, de meeste kindjes ploeteren in de taart en kruipen er dan wel eens door. Gelukkig kan dit vlot uitgewassen worden. 

WAT VOOR TAART IS DIT?

Tijdens de cakesmash is dit vaak een eerste ontmoeting van het kindje & een echte taart! Veelal vinden ze het om te smullen, maar ik zag ook al kindjes die geen fan waren. De taart bestel ik altijd bij dezelfde bakker, ik haal hem de zelf op. Het is een mooie slagroomtaart die jullie achteraf mee mogen nemen naar huis (ik weet wel niet goed in welke staat,hihi)


HOEVEEL BEELDEN KRIJGEN WE? 

In de prijs zitten er 20 beelden, aangeboden in een online galerij. Je kan er ook voor kiezen om alle beelden te kopen, dat komt op €359,90

Fotograaf Kuif&Duif legt jouw kindje vast met onvergetelijke beelden

Bekijk hier het volledige aanbod & de prijzen.

Kinderfotograaf Laura Cuyvers bezorgt je de mooiste fotoshoot van jouw kindje

Koester de mooiste momenten en vergeet ze niet vast te leggen in een mooie fotoreportage. 
Kuif&Duif is er om jouw waardevolste momenten in een fijne reportage te gieten.